Известие

Collapse
No announcement yet.

Лампата за нивото на антифриза

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Лампата за нивото на антифриза

значи от скоро чат пат взе да ми присветва и се притеснявам да не би да има някакъв проблем( в смисъл да е прегряна). Гледах маслото- всичко е наред като ниво и цвят( а знам че ако има вода в цилиндрите маслото става на боза или нещо подобно) последен вариант е да ида да и видят компресията....Помогнете щото издивявам с тая лампа...( до преди месец ми се спука кранчето на парното и ми се изля антифриз в краката но след като долях и обезвъдуших системата лампата не светна повече от месец,не се усеща нито спад в мощността,нито нещо друго)?????????????
    Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Или нямаш антифриз в казанчето или се е прецакал датчика
    Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
    Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
    Piaggio Liberty 05" 50cc 2T

Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex

Comment

и

аз така с тая ламба, мноо ма нерви начи

Comment

Първоначално публикувано от Mury_alfata
        Или нямаш антифриз в казанчето или се е прецакал датчика
        не мисля че е едно от двете!как мога да разбера дали се ебава датчика?той ако е преебан нещо не би ли трябвало изобщо да не работи
        Alfa Romeo 1.8 TS 8v

Comment

вероятно протича малко от някъде и намалява нивото в казанчето. долей и ако изгасне значи датчика е в ред. ако пак светне след време почваш да търсиш теча откъде е. нормално е все пак кола на 10+ години да сълзи водичка от тук таме. ако ти вкарва вода в цилиндрите ще припушва бяло - гарнитура на главата около 30лв и си готов
          '93 ALFA ROMEO 155 2.0 TS
          '98 ALFA ROMEO 166 2.0 V6 TB

Comment

Working...
          X